您现在的位置:主页 > 工程案例 >

河与墅 · 200㎡联排 尽享平和时光 / 马斌

时期:2021-11-22 21:48 点击数:
本文摘要:最新案例Latest cases项目信息|Project information项目地址/河与墅Project address | River and villa修建户型/联排Project address | United platoon施工面积/200平方米 Construction area | 200㎡设计气势派头/现代Design style | Modern设计公司/青马别墅空间设计Design company | Qing Ma villa space des

leye乐鱼娱乐app

最新案例Latest cases项目信息|Project information项目地址/河与墅Project address | River and villa修建户型/联排Project address | United platoon施工面积/200平方米 Construction area | 200㎡设计气势派头/现代Design style | Modern设计公司/青马别墅空间设计Design company | Qing Ma villa space design全案设计/马斌 设计团队Whole case design | Ma bin design team大客户司理/王晓东Key Account Manager | Xiao-dong wang工程管家/刘鑫Project Manager | Liu xin全案产物/LD瓷砖,欧派橱柜,高仪洁具,方太电器,大金空调,杜拉维特卫浴Whole case products | LD tile, opal cabinet, Gaoyi sanitary ware, Fangtai electric appliance, Dajin air conditioner, Duravit bathroom本案河与墅联排户型,设计师马斌通过比例尺度、材质质感与造型简练的手法,将设计融入情感,灵活思维运用到各个环节中,让设计与优质人居完美融合,尽享平和的时光,细品生活的优美。In this case, the designer Ma Bin integrates the design into emotion and applies flexible thinking to all aspects by means of scale, material texture and simple modeling, so that the design can be perfectly integrated with high-quality human settlements, enjoying a peaceful time and savoring the beauty of life.一层| First floor ▼ 原始结构 ▼ 设计结构 △一层原始户型南北通透,通风范光效果良好,但其厨房与公卫面积较小,设计革新后,将厨房打开做成中西厨开放形式,空间可改动性较多,公用空间更完整。The original unit of the first floor is transparent from north to south, with good ventilation and lighting effect, but its kitchen and public health area is small. After the design and transformation, the kitchen is opened into an open form of Chinese and Western kitchens. The space can be changed more and the public space is more complete.设计方案design scheme ▼ 请旋转手机寓目 归家后这份悠然自得的精致与优雅伸张,不外分渲染,恰到利益的大气。

通过人性化思考,缔造一个功效性完整的生活空间,电视与沙发配景墙面,使用差别材质与组合方式相互搭配,通报平衡互补的空间感受。材质的转化,富厚条理感,增强整体空间的延展性以及归家仪式感。After returning home, this leisurely exquisite and elegant spread, without excessive rendering, just the right atmosphere. Through humanized thinking, to create a functional and complete living space, TV and sofa background wall, use different materials and combination methods to match each other, and deliver balanced and complementary space feeling. The transformation of materials enriches the sense of hierarchy, strengthens the extensibility of the whole space and the sense of returning home ceremony.改变原有卫生间与厨房格式,扩大门厅视野,使其与餐厅客厅融于一体,打破视线阻隔,中厨移动玻璃门在开合之间,保证区隔的同时又出现多种材质的碰撞之美。

整体更为协调,功效分区条理明白,使整体空间感受更显得简练大气,大地色系的过渡运用,一切都那么自然而然且自由舒适。Change the original toilet and kitchen pattern, expand the foyer vision, and integrate it with the dining room and living room, break the line of sight barrier. The movable glass door of the Chinese kitchen is opened and closed to ensure the division, while showing the beauty of collision of various materials. The whole is more harmonious and the functional zoning is clear, which makes the overall space feel more concise and atmospheric. With the transition of the earth color system, everything is natural and free and comfortable.空间强调色彩的沉静和造型线条的简练,洁净的块面和线条营造出空间的温暖与惬意。

leye乐鱼娱乐app

绿色入眼,木质入心,电视配景接纳天然大理石过渡温润的木质格栅,凸显空间沉稳、端庄的特殊气质。松石绿矮凳与藕粉色单椅清透而优雅,通报着家的温情与知性美。The space emphasizes the quietness of color and the simplicity of modeling lines. The clean block surface and lines create the warmth and comfort of the space. Green into the eye, wood into the heart, TV background using natural marble transition warm wood grille, highlighting the extraordinary temperament of space calm, dignified. The turquoise green stools and lotus root pink single chairs are clear and elegant, conveying the warmth and intellectual beauty of home.二层| Second floor ▼ 原始结构 ▼ 设计结构 △二楼卧室结构不切合业主需求,合理计划空间将主卧打开,把沐浴区联动进主卧空间,延展使用功效,提高居住使用舒适度。

The second floor bedroom structure does not meet the needs of the owners, reasonable planning of space will open the master bedroom, the bath area linked into the master bedroom space, extend the use of functions, improve the comfort of residential use.设计方案design scheme主卧延续空间的整体色调,给人柔和舒适的感受,几何圆形吊灯给整体添加了几分灵动。孔雀绿的软包靠背,舒适的床品,包裹满满的宁静感。气氛灯光氤氲,这里平静又不失温馨。The master bedroom continues the overall color of the space, giving people a soft and comfortable feeling. The geometric circular chandelier adds a bit of flexibility to the whole. Peacock green soft bag back, comfortable bedding, full of security. Atmosphere light dense, here quiet and warm.次卧空间清除一切繁杂的装饰,以简练明快的线条力图清新大气。

舒适而纯粹的色彩营造理性的质感,透露出优雅与迷人的气质,在棉麻床品的柔软中,感受一种平静致远的闲适。The secondary bedroom space eliminates all complicated decoration, and strives for fresh atmosphere with simple and clear lines. Comfortable and pure colors create a rational texture, revealing elegant and charming temperament. In the softness of cotton and linen bed products, a quiet and far-reaching leisure is compared.儿童房清爽的色调带给人一种尤为特此外气氛和体验,少女粉与苹果绿的撞色给人舒悦的清新之感。

每个空间纯净而富有细节,正如屋内的阳光与生机盎然的绿色相伴,自然而然享受平和之美。The fresh color of children's room brings a special atmosphere and experience. The color contrast of girl powder and apple green gives people a pleasant and fresh feeling. Each space is pure and full of details, just like the sunshine in the room accompanied by the vibrant green, naturally enjoying the beauty of peace.本案设计师Designer of this case设计师:马斌Designer /Ma bin马斌青马设计主创设计师结业于西安美术学院2014年于上海同济大学深造室内装饰行业从业17年以上,专属大宅全案设计 资质| Qualifications 中国修建装饰协会注册会员室内设计师陕西广播电视台98.8《设计师说》栏目,特约设计师陕西广播电视台91.6《托付了设计师》栏目,特约设计师 理念| Idea 室内是修建的灵魂,是人与情况的联系,是人类艺术与物质文明的联合。殊荣 | Award 2006年东尚杯设计角逐入围奖2009年罗马里奥杯室内设计大赛“银奖”;西安市家装委“2010优秀室内设计师”;2012环保设计大赛三等奖;2013年筑巢杯“商品房、公寓空间方案类”优秀奖2013年度五星级设计师2014年美涂士杯环保设计精英赛二等奖2016年/国际空间设计大奖 艾特奖 入围奖2018年/国际环艺创新设计作品大赛华鼎奖 特等奖 案例| Case 兰池郡,枫丹丽舍,万科城润园,逸翠园,湖城大境,紫楹台,西派国际等。


本文关键词:leyu乐鱼全站app,河,与,墅,200,㎡,联排,尽享,平和,时光,马斌

本文来源:leyu乐鱼全站app-www.hbjqjg.com



Copyright © 2005-2021 www.hbjqjg.com. leyu乐鱼全站app科技 版权所有 备案号:ICP备23585373号-1